Onze wooncollecties en diensten

Slaapzetels

Ook op een slaapbank kan je heerlijk slapen!

Plaats besparen zonder in te boeten op slaapcomfort?

Kom je een slaapbank kopen bij Zetels De Man dan kan je je gasten niet gewoon een slaapplek, maar een slaapplaats én een goede nachtrust aanbieden. Onze slaapzetels zijn namelijk plaatsbesparend én hyper comfortabel tegelijk. Hoe dat komt? Simpel! Wij verdelen slaapzetels van het Duitse kwaliteitsmerk Nehl en die zijn zeker niet zoals alle andere.

Waarom onze slaapzetels zo bijzonder zijn?

Een Nehl slaapzetel is bijna altijd uitgerust met een volwaardige lattenbodem en dat verschil voel je. Je slaapt net zo goed als in een echt bed! Meer nog, behalve de afmetingen van je bed, kan je ook de kwaliteit van de matras zelf kiezen en ook dat is vrij uniek. Wat de kwaliteit betreft, mag je trouwens ook op beide oren slapen. Je slaapzetel is van Duitse makelij en werd vervaardigd met ultra duurzame materialen. Geen goedkope en fragiele onderdelen dus, maar stevige componenten en sluitsystemen die jarenlang meegaan!

Of eerder fan van Italiaans design?

Ook als je voor een slaapbank van Zetels De Man kiest, hoef je niet over de kwaliteit of slaapcomfort te twijfelen. Bardi slaapzetels vallen op door hun typische strakke Italiaanse design, maar ook door de bijzonder knappe ledersoorten. Die worden trouwens allemaal gelooid, behandeld en piekfijn afgewerkt in Italië. Voor wie houdt van kwaliteit en trendy designs, is een slaapzetel van Zetels De Man zeker ook het overwegen waard!

Zie jij het verschil?

We hebben ontzettend veel slaapzetels in huis en dus vind je er vast wel eentje die perfect bij je salon en je interieur past. Je kan bovendien kiezen uit verschillende modellen en bekledingen. Onze slaapbanken zien er tenslotte net zo uit als klassieke zetels. Wedden dat je gasten niet kunnen raden in welke sofa ze de nacht zullen doorbrengen?

Onze Overige Producten
Salons
Relax zetels
Relax zetels
AUTHENTIX
AUTHENTIX
Slaapcomfort
Slaapcomfort
Tafels & Stoelen
Tafels & Stoelen
Kasten & Dressings
Kasten & Dressings
Overige Meubelen
Overige Meubelen
Herstoffering
Herstoffering