Onze wooncollecties en diensten

Kasten & Dressings

Kom je een maatwerk kast of dressing kopen, dan is de plaatsing gratis!

Kasten en dressings op maat

Meer bergruimte nodig? Bij Zetels De Man kan je klassieke kasten, maar ook kasten en dressings kopen die helemaal op maat worden gemaakt. Met onze maatkasten kan je elke vierkante centimeter optimaal benutten en de plaatsing is bovendien helemaal gratis. Handig toch?

Hoe je kasten en dressing op maat er gaan uitzien en hoeveel je kast zal kosten, bepaal je zelf. Je hebt immers heel wat opties om uit te kiezen. We vertalen al je voorkeuren in een realistisch 3D-ontwerp en een duidelijke prijsofferte zodat je perfect weet wat je koopt en niet voor verrassingen komt te staan. De fabricage van je kast op maat vertrouwen we toe aan onze vaste leverancier Célio. Deze Franse kastenfabrikant maakt al meer dan een halve eeuw kasten op maat voor diverse toepassingen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn dus gegarandeerd. En de plaatsing? Die komen onze eigen plaatsers helemaal gratis voor je verzorgen!

Een maatwerk dressing kopen verloopt zo

We ontvangen je eerst in onze toonzaal. Daar kunnen we je allerlei modellen en opties tonen en zorgvuldig noteren hoe jouw ideale dressing op maat is samengesteld. Als je al enkele afmetingen, een plan of enkele foto’s van de ruimte kan meebrengen, is dat erg handig. Daarmee kunnen we namelijk gaan tekenen en rekenen. Tijdens een 2e gesprek krijg je het resultaat van ons werk te zien in een realistisch 3D-ontwerp en we overlopen ook meteen de prijsofferte met je.

Overtuigd? Dan maken we een afspraak om de ruimte heel precies te komen opmeten en zetten we de productiemachines aan het werk. Eens je dressing klaar is, komen onze plaatsers bij je langs en dan is het aan jou om al je kasten in te laden en volop van je dressing te genieten.

Een maatwerk dressing is altijd uniek

  • Zowat alle afmetingen zijn mogelijk. Je hebt namelijk gekozen voor een dressing op maat.
  • Ook de opstelling bepaal je zelf. Je kan onder meer kiezen uit een vrijstaande dressing cabine, een murale aanbouw, een hoekmodel of een gecombineerde configuratie
  • Schuifdeuren, draaideuren, spiegeldeuren,… of liever helemaal geen deuren? Jij beslist!
  • Ook de inrichting van je dressing kan je naar wens samenstellen, want het aantal legplanken en lades, de kledingroedes en zelfs de geïntegreerde kastverlichting bepaal je zelf.

Handig om weten

  • De plaatsing van je maatwerk dressing is helemaal gratis!
  • Je dressing op maat wordt in Frankrijk geproduceerd. Europese kwaliteit dus!
  • Bij Zetels De Man kan je in alle vertrouwen een dressing kopen, je krijgt immers 5 jaar garantie.
  • Je weet vooraf hoe je dressing er zal uitzien, want we tekenen een duidelijk 3D-ontwerp voor je uit.
  • Je kan een slaapkamer dressing op maat laten maken, maar ook bibliotheekkasten en maatkasten voor je berging of living.

Nieuwsgierig naar het resultaat?

Je bent van harte welkom om alle lades en deuren in onze showroom open te trekken. Of blader je graag eerst even door de Célio catalogus? Ook daar vind je enkele sprekende voorbeelden van kwalitatief maatwerk.

Onze Overige Producten
Salons
Relax zetels
Relax zetels
AUTHENTIX
AUTHENTIX
Slaapcomfort
Slaapcomfort
Slaapzetels
Slaapzetels
Tafels & Stoelen
Tafels & Stoelen
Overige Meubelen
Overige Meubelen
Herstoffering
Herstoffering