Onze wooncollecties en diensten

Slaapcomfort

Wegdromen in een klassiek bed of een boxspring kopen?

1 adres voor je hele slaapkamerinrichting

In de showroom van meubelzaak Zetels De Man in Dendermonde vind je niet enkel salons en relaxen, maar ook heel wat andere leuke meubels. Bij ons kan je bijvoorbeeld ook een bed, dressings of een boxspring kopen. Voor die bedden en boxsprings kiezen we trouwens heel bewust voor 1 exclusieve leverancier: Velda Bedding. Dit op-en-top Belgische merk garandeert namelijk ultiem slaapcomfort en snelle leveringen en dat alles aan prima betaalbare prijzen.

Alles om heerlijk te slapen

Iedereen slaapt anders en een nieuw bed of boxspring kopen doe je niet elke dag. Daarom nodigen we je graag uit om de boxsprings en bedden in onze slaapstudio gewoon zelf uit te proberen. Enkel door ons slaapmeubilair persoonlijk uit te testen, ben je namelijk zeker dat je de komende jaren van een uitstekende nachtrust geniet! Kom dus gerust eens langs in onze toonzaal en laat je verrassen door de vederlichte, zijdezachte en uiterst comfortabele matrassen, lattenbodems, bedden en boxsprings.

Behalve het ongeëvenaarde slaapcomfort zullen ook de snelle levertijden en de competitieve prijzen je ongetwijfeld aanspreken. Dat zijn namelijk de sterktes van onze Belgische leverancier Velda Bedding. Je kan zelfs al een complete 2-persoons boxspring kopen vanaf 1.598 euro!

Kom je een bed of boxspring kopen bij Zetels De Man, dan wacht er je heel wat keuze. Het formaat, het type hoofdbord, de kleur, de pootjes en uiteraard de hardheid van de matras bepaal je namelijk helemaal zelf!

Weinig plek, maar je wil wel uitstekend slapen? Dan zijn ook onze slaapbanken met geïntegreerde lattenbodems het bekijken waard.

Gaat je voorkeur uit naar een vrijstaande kleerkast of naar een volledige dressing op maat? Bij Zetels De Man heb je de keuze. We hebben verschillende standaard slaapkamerkasten in de aanbieding, maar we kunnen ook kasten op maat laten maken voor een prachtige inloopdressing, een knappe bibliotheek of om elders extra bergruimte te creëren. Ook over de opmeting en de plaatsing hoef je je trouwens geen zorgen te maken. Ook dat regelen wij voor jou!

Dat we voor ons gamma bedtextiel bewust voor fabrikant Lakebos kiezen, is zeker niet verwonderlijk. Dit Belgische bedrijf fabriceert al sinds 1954 textiel op Belgische bodem en heeft doorheen de jaren een onberispelijke reputatie opgebouwd. Kwaliteit staat altijd voorop en dat merk je ook aan de gebruikte materialen. De donsdekens en kussens worden bijvoorbeeld nog uitgevoerd met échte ganzenveren en ook de dekbedden zijn dankzij de heruitgevonden synthetische Lakebos vezel opvallend lucht en fluffy. Uiteraard kan je ook diverse andere materialen uitkiezen, maar 1 ding staat vast. Alle grondstoffen worden zorgvuldig gecombineerd en verwerkt in zijdezacht bedtextiel waar je heerlijk in kan snoezen. Voor de hoeslakens en kussenslopen heb je bovendien keuze uit verschillende stijlvolle motieven en prints.

lakebos
Onze Overige Producten
Salons
Relax zetels
Relax zetels
AUTHENTIX
AUTHENTIX
Slaapzetels
Slaapzetels
Tafels & Stoelen
Tafels & Stoelen
Kasten & Dressings
Kasten & Dressings
Overige Meubelen
Overige Meubelen
Herstoffering
Herstoffering