Tafel en stoelen Joli Layers | indoor + outdoor

Meer informatie?
Contacteer ons of kom langs in onze winkel in Dendermonde.

 

Omschrijving

Bij het ontwerp stond een uiterst fijn frame als doelstelling voorop, om tegemoet te komen aan de esthetische vereisten van dunne tafelbaden. Het blad lijkt te zweven, dankzij de uitsparing bovenaan de poten. Het makkelijk te monteren gelakte inoxframe leent zich net zo goed voor gebruik binnen- als buitenshuis. Het ziet er niet alleen licht uit, zo voelt het ook aan.

 

Aluminium plaatmateriaal (5 mm dikte!) als basis voor een lichte en comfy stoel. De vier variaties (stoel, armstoel, low chair en barstoel) kenmerken zich stuk voor stuk door het opvallende lijntje, dat over de rug loopt. Een esthetisch effect dat herinnert aan de nerf van een blad. Naast de standaard gelakte versie (afhankelijk van de gebruikte kussens geschikt voor indoor én outdoor) bestaat er ook een met leder beklede luxe-uitvoering.

 

 

DESIGN by Sylvain Willenz

 

 

Sylvain behaalt in 2003 een master in design aan het Royal College of Art in Londen. In 2004 opent hij zijn designstudio SWDO in Brussel. Hij ontwerpt voor internationale klanten, zoals Ligne Roset (FR), Hay (DK), Menu (DK), Stattmann Neue Moebel (DE), Karimoku New Standard (JP) en Hem (SE). Bovendien verleent Sylvain zijn samenwerking aan onder andere ECAL (CH), ESAPV (BE), ENSAV La Cambre (BE), KHM (BE), VITRA Summer Workshop (DE).

 

Bekleding

 

Frame

 

Kussen

 

Wat je nog in onze eetkamer afdeling vindt?

 

“De slimme tafelbladen van Joli zien er niet alleen fantastisch uit, ze zijn ook bijzonder praktisch en onderhoudsvriendelijk!“

 

Het Belgische designmerk Joli kiest resoluut voor kwaliteit. Daarom worden uitsluitend Europese grondstoffen gebruikt en werkt het bedrijf ook elk meubelstuk af in eigen atelier. Kwaliteit, duurzaamheid en snelle leveringen zijn zo gegarandeerd. Joli meubels vallen ook meteen op qua design. Innovatieve, strakke en tijdloze ontwerpen met een typisch Belgische flair zijn echt kenmerkend voor de indoor en outdoor meubelen. Een Joli tafel en stoelen passen daardoor in elk interieur.

 

Zeker voor tafels zijn Joli meubels trouwens een slimme keuze. Joli heeft namelijk enkele innovatieve materialen ontwikkeld die je prachtige tafelblad ook hyper praktisch en onderhoudsvriendelijk maken:

 

Matilux glas

 

Liever geen vette vingers, reflectie van de zon of krassen op je tafelblad, maar wel een moderne glas look? Dan is een Matilux tafelblad precies wat je zoekt. Je kan kiezen uit 2 kleuren (wit en taupe) en die kleur wordt in een hoogtechnologisch proces aangebracht (ingebakken) zodat je tafel krasvast en kleurvast wordt en blijft!

 

Xeramica

 

Ook op de keramische tafelbladen van Joli zal je geen krassen, vlekken of vette vingers zien. De keramische plaat wordt bevestigd op een getemperde glasplaat om maximale stevigheid en duurzaamheid te garanderen. Deze quasi onverwoestbare tafelbladen zijn 100% krasvrij, bijzonder onderhoudsvriendelijk en zo sterk als je vloertegels. Je tafel kan dus wel tegen een stootje!

 

Niet alleen een tafel en stoelen voor binnen, maar ook praktische outdoor meubels! Terrasmeubels, grote parasols en volledige tuinsets kunnen we ook samenstellen. Trendy barkrukken voor je keukeneiland? Ook daarvoor hebben we heel wat keuze. Zelfs de decoratiestukken om je eetkamer helemaal af te werken kan je bij ons kopen.