Blog

Krijg 10% korting op onze A la Carte³ tapijten

Stel zelf je tapijt op maat samen.

Bij Zetels De Man hebben we alles in huis om jouw tapijt volledig op maat samen te stellen. Hoe het werkt? Kies je favoriete tapijtdesign uit de collecties van A la Carte³, bepaal het formaat en kies je afwerking. Het resultaat? Een prachtig tapijt op maat, nu met 10% korting!

 

Stap 1: het design

Ga je voor een klassiek design of ben je eerder een liefhebber van een tapijt met een tijdloze of moderne look? Fan van een opvallende kleur of eerder een neutrale tint? Maak je keuze uit 5 collecties: Metropolitan Glamour, Elegant Luxury, Pure Basics, Exoctic Flavours en Timeless Classics.

Timeless_Classics_ Pure_Basics Metropolitan_Glamour_

Exotic_Flavours_ Elegant_Luxury_web_622x356_2

Stap 2: het formaat

Het juiste tapijt valt of staat door het juiste formaat. Heb je een ruime eetkamer of een knus salon? Creëer een tapijt op maat van jouw wensen. Geef ons het gewenste formaat door en wij zorgen ervoor dat jouw droomtapijt nauwkeurig is.

Stap 3: de afwerking

Ook de afwerking heb je volledig zelf in handen. Kies uit een fijn lint in de kleur van jouw tapijt (standaard afwerking) of kies voor een deluxe afwerking; een boord in katoen, boord in katoen chenille of een omgevouwen boord met comfortlaag.

ALC_Pure_Basics_Simple_Standaard_Ss 2 3 4

 

 

Advies bij het kiezen van het juiste tapijt op maat? We begeleiden je van begin tot einde bij je keuze en geven je de beste tips.

Bezoek zeker onze toonzaal tijdens de Opendeurdagen van 22 maart t.e.m. 14 april 2019 en wordt extra in de watten gelegd.

Ben je verhinderd tijdens onze Opendeurdagen? Geen probleem. Deze actie loopt nog tot 22 april 2019.

Gerelateerde artikels
Korting op tafelbladen in Xeramica
Korting op tafelbladen in Xeramica