Pascal 2-zit

Vanaf €1,220.00

Omschrijving

PASCAL staat synoniem voor hedendaags ontspannen. Met deze sofa breng je een tijdloze en tegelijk moderne toets in je woonkamer. De comfortabele zitelementen zijn afgewerkt met een subtiel, kenmerkend stiksel en creëren, in combinatie met de slanke stalen poten, een sofa van ongeëvenaarde verfijning. De optionele hoofdsteun ontlast de spieren in nek en schouders en biedt ultiem comfort. Je zitruimte oogt helemaal compleet met de bijpassende fauteuils. Door zijn pure vorm komt PASCAL zowel in compacte ruimtes als in ruime livings of lofts perfect tot zijn recht.

 

Vraag uw offerte aan of neem telefonisch contact op voor meer info en onze interieuradviseurs nemen zo snel mogelijk contact op.

Wil u het comfort van Authentix ervaren? Kom dan langs in onze toonzaal en test het zelf!

 

AUTHENTIX staat garant voor betrouwbare producten, met een hart en een ziel. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs daarom krijgen alle AUTHENTIX-sofa’s de naam van één van hen. Bij AUTHENTIX tonen we graag de gezichten van de mensen achter het merk, van vakbekwame medewerkers uit de verschillende stadia van het productieproces.
Eerlijk, authentiek en vol karakter.