Pascal 2-zit

Vanaf €1,220.00

Omschrijving

PASCAL staat synoniem voor hedendaags ontspannen. Met deze sofa breng je een tijdloze en tegelijk moderne toets in je woonkamer. De comfortabele zitelementen zijn afgewerkt met een subtiel, kenmerkend stiksel en creëren, in combinatie met de slanke stalen poten, een sofa van ongeëvenaarde verfijning. De optionele hoofdsteun ontlast de spieren in nek en schouders en biedt ultiem comfort. Je zitruimte oogt helemaal compleet met de bijpassende fauteuils. Door zijn pure vorm komt PASCAL zowel in compacte ruimtes als in ruime livings of lofts perfect tot zijn recht.

Wil u het comfort van Authentix ervaren? Kom dan langs in onze toonzaal en test het zelf!

AUTHENTIX staat garant voor betrouwbare producten, met een hart en een ziel. Onze medewerkers zijn onze ambassadeurs daarom krijgen alle AUTHENTIX-sofa’s de naam van één van hen. Bij AUTHENTIX tonen we graag de gezichten van de mensen achter het merk, van vakbekwame medewerkers uit de verschillende stadia van het productieproces.

Eerlijk, authentiek en vol karakter.

 

 

 

Beoordelingen

Review Pascal 2-zit.

En of je bij Zetels De Man veel keuze hebt!

2.000 m² toonzaal boordevol kwalitatieve meubelen, dat betekent een waanzinnig ruim aanbod. Zetels, relaxen, bedden, kasten en woonaccessoires… Je vindt het allemaal in onze woonwinkel in Dendermonde. Jong of iets minder jong, liefhebber van rustiek of eerder fan van strakke interieurs? We hebben zo veel meubelen in huis dat je ongetwijfeld precies die meubelstukken vindt die je zoekt. In onze relax studio kan je zelfs verschillende (meer dan 50 modellen!) komen uittesten zodat je 100% zeker bent van een slimme aankoop. Uiteraard staan we klaar om je bij je keuze te begeleiden met deskundig advies.

In onze woonwinkel kan je meubels kopen van verschillende Europese merken. Ook onze meubeloutlet is trouwens een bezoekje waard. Daar wachten heel wat leuke interieurstukken op een nieuwe thuis. Kortom, we hebben voor ieder wat wils en dat ook naar ieders budget.

Niet zeker of die knappe zetel echt in jouw interieur past? Ook daar hebben we een oplossing voor, want we bieden ook interieuradvies aan huis aan!

Nieuwe meubels kopen of je favoriete meubels laten herstellen of herbekleden?

Goed nieuws! Zetels De Man is een echte one-stop-shop voor je interieurinrichting. Je kan in onze woonwinkel namelijk niet alleen nieuwe meubels kopen, maar ook je vertrouwde meubelen laten herstellen en herstofferen. Handig toch?

Klaar voor de meubeljacht?

Neem gerust even een kijkje in ons assortiment, onze online meubeloutlet en onze folder. Of kom je liever langs in onze meubelzaak in Dendermonde om al onze meubels persoonlijk uit te testen? Aan jou de keuze.