Blog

In september 10% extra meubel kortingen

Heel de maand september extra meubel kortingen

Groot feest

Wie de Zetel De Man zaakvoerders René & Marita Mergan een beetje kent, weet dat ze altijd te vinden zijn voor een feestje. Al hebben ze nu niet 1, maar 2 redenen om te vieren en te trakteren. In september bestaat Zetels De Man namelijk 70 jaar én zijn ze zelf exact 10 jaar de fiere zaakvoerders van deze meubelzaak. Wat dat voor jou betekent? Cadeautjes natuurlijk, want de trotse eigenaars delen de hele maand september 10% extra meubel kortingen uit op het hele assortiment!

Hoe het lang geleden begon

Zetels De Man is een zaak met een rijke geschiedenis. De voormalige zetelfabriek bestaat namelijk al 70 jaar! Een indrukwekkend getal, toch? In 2007 werden Marita en René Mergan eigenaar en ze transformeerden de gekende zetelfabriek tot een heuse one-stop-shop interieurwinkel. Je kan er sindsdien niet alleen zetels en zitbanken, maar allerlei meubelen kopen voor een compleet interieur. Het assortiment omvat tegenwoordig maar liefst 7 productcategorieën:

  1. salons
  2. relaxzetels
  3. bedden, boxsprings, matrassen & slaapzetels
  4. kasten & maatwerk dressings
  5. tafels & stoelen
  6. overige meubelen & decoratie
  7. en ook meubel herstoffering in eigen huis

10% extra meubel korting

Zetel De Man heeft er iets voor over om klanten te bedanken voor 70 jaar vertrouwen en meubelplezier. Een hele maand lang 10% meubel kortingen op het hele assortiment! Als dat je niet overtuigt om toch eens afscheid te nemen van je oude meubels…

De kleine lettertjes

  • Geen gedoe: de 10% meubel kortingen worden automatisch aan de kassa verrekend.
  • Deze actie geldt van 01.09.2017 tot en met 30.09.2017. Een hele maand lang dus.
  • De kortingen gelden op alle Zetels De Man artikelen, met uitzondering van de outlet meubelen en showroommodellen. Die zijn namelijk al super laag geprijsd.

Je laat deze deal toch niet schieten?

Er is geen enkele reden om je meubelaankopen te blijven uitstellen. In tegendeel zelfs. Het is net hét moment om toch eens dat bezoekje aan onze showroom in Dendermonde in te plannen en eens geheel vrijblijvend te komen rondneuzen. Dus, tot snel bij Zetels De Man?

Gerelateerde artikels
Wie is de winnaar van onze opendeurdagen wedstrijd?
Wie is de winnaar van onze opendeurdagen wedstrijd?
Opendeurdagen oktober 2016
Opendeurdagen oktober 2016